Nieuws en foto's van de Nederlandse zeescheepvaart
Tewaterlating 21 december 2004

Overname van de Wetering door Damen

Met de overname van de Rotterdamse reparatiewerf D. van de Wetering wil Damen Shiprepair & Conversion (DSC) haar klanten nog beter van dienst zijn. Opgericht in 1880 is D. van de Wetering één van de oudste scheepsreparatiewerven in Noordwest-Europa.

D. van de Wetering is gespecialiseerd in alle soorten reparaties boven de waterlijn bij zeeschepen, ook tijdens hun reizen. De werf heeft jarenlange ervaring in het bieden van 24/7 dienstverlening in havens en op locatie in heel Europa.

Door deze haven- en mobiele activiteiten te integreren in het bestaande netwerk van Damen Shiprepair & Conversion locaties kan Damen haar dienstverlening verder uitbreiden. Dit netwerk strekt zich momenteel uit van heel Noordwest-Europa tot het Midden-Oosten, Singapore en Zuid-Afrika.

Met de overname D. van de Wetering door Damen komen er meer ervaren en flexibele specialisten 24 uur per dag beschikbaar, zowel op de DSC-werven zelf als in havens overal ter wereld. Deze overname onderstreept het belang dat Damen hecht aan de beschikbaarheid van haar dienstverlening en de continuïteit ervan voor haar klanten.

Met ingang van 5 oktober worden de activiteiten op de D. van de Wetering-werf aan de Bunschotenweg in de Rotterdamse Eemhaven gestaakt en worden deze overgebracht naar Damen Shiprepair Van Brink in Pernis. Klanten kunnen gewoon de bestaande contactgegevens van de werf blijven gebruiken. Bron Persbericht Damen

Collectie Mare Liberum scheepsfotografie

DELFSHAVEN met werf D. van de Wetering - aangepast zwart-wit